Wie is Marit?

Ik ben getrouwd, 50 jaar oud, moeder van een dochter die met haar gezin in Israel woont, en een zoon studerend in Groningen. Ik ben geboren in Noorwegen en opgegroeid in Oeganda, Ethiopië, Kenia en de Verenigde Staten. Mijn accent wil nog wel eens verraden dat ik niet in Nederland ben opgegroeid.

Na jong moeder te zijn geworden, ben ik op 30-jarige leeftijd weer gaan studeren. Met veel plezier heb ik de SPH afgerond. Vervolgens heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt als vrijwilligerscoördinator: netwerken, verbinden en regelen horen tot mijn vele werkzaamheden. Op mijn LinkedIn-profiel vind je meer informatie over mijn andere werkzaamheden.

Tijdens een burn-out heb ik mijn creatieve kant herontdekt. Wat begon met knippen en plakken op mijn zolder is uitgegroeid tot workshops geven voor anderen, bloggen voor Sestra, een opleiding om kleuranalyses te kunnen doen en diverse cursussen. Onlangs heb ik mijn opleiding bij Groundwork afgerond, en ben ik gecertificeerd integratieve coach.  Ik ben ingeschreven bij NOBCO, een beroepsvereniging voor coaches. 

Sinds 2017 ben ik mijn coachende en creatieve kant  aan het profileren onder de naam Met Marit. Waarom Met Marit? Een persoonlijke klik is een van de belangrijkste ingrediënten van een goed gesprek of een fijne, ontspannen kleuranalyse. Het contact is niet onpersoonlijk, abstract of methodisch, maar juist persoonlijke, kwetsbaar en open. Het contact ga je aan met mij. Met Marit!

Neem gerust contact op om kennis te maken om te kijken of er een klik is!