Marit

Onder het motto variation is the spice of life, schrijf ik over van alles en nog wat. Lezen, schrijven, creativiteit, inzichten, mooie en moeilijke momenten, of gewoon iets grappigs wat ik heb meegemaakt. Reacties zijn altijd leuk!

Information overload!


Het is 12 uur op zondagochtend en ik lig nog steeds in bed informatie te verzamelen (lang in bed blijven liggen is soms echt mijn ding ?). Sinds ik de beslissing heb genomen om mijn bedrijf officieel in te schrijven, struin ik het internet af op zoek naar tips en trucs om er een succes van te maken. En tjonge, wat is er veel te vinden ?. 

De ene webinar en gratis download na de ander vliegt mij om de oren. Mijn ‘pijn’ wordt aangesproken en diverse oplossingen worden aangedragen. Het is amper te bevatten hoeveel er wordt aangeboden, laat staan dat het te bevatten is dat ik daar ook iets aan wil toevoegen ?. 

Voor nu betekent het dat ik de ene na het ander volg en download en de parels zoek tussen de wirwar aan informatie. Als een echte freebie junkie meld ik mij voor alles en nog wat aan, en vervolgens ook weer af. Ik pik hier een graantje mee, en doe daar een idee op, en kom langzaam maar zeker tot een mix van diensten en producten die bij mij past en dan hopelijk gaat resoneren bij jullie als toekomstige klanten ? (of als doorverwijzers van klanten ?). 

Ik ben benieuwd, wie volg jij graag als het gaat om creativiteit of persoonlijke ontwikkeling? 

Hieronder een paar van mijn toppers: 
– Anahata Personal Coaching/ HSP Training als het gaat om hoogsensitiviteit en sensatiezoekers. Haar boek prikkels bijten niet is een grote feest van herkenning.

Gretchen Rubin als het gaat om het handen en voeten geven aan gelukkiger worden/happiness

-De Powerinbusiness dames hebben mij een boost gegeven als het gaat om structuur brengen in het vormgeven aan mijn eigen toko en 

– Kettlewell Colours colors volg ik voor kleurrijke inspiratie als het gaat om het gebruik van kleur in je kleding.

Leave a Reply