Coaching

Coaching

Als coach wil ik je graag een plek bieden waar genoeg veiligheid is om verandering aan te durven gaan, en genoeg uitdaging om niet meer hetzelfde te blijven doen.  

Hoe dat er precies uitziet is voor iedereen anders. Voor de een helpt het om van zich af te praten en al pratend te ontdekken wat de kern van een probleem is. Voor de ander kan het fijn zijn om iets uitgebeeld te zien, of zelf uit te beelden, waardoor er overzicht en duidelijkheid ontstaat. Voor weer iemand anders is het belangrijk om te leren voelen, herkennen welke gevoelens je hebt, hoe je lijf signalen afgeeft en leren om daar anders of beter mee om te gaan. En voor weer een ander kan een mix van deze drie juist heel fijn zijn.

Bij Met Marit kijken we naar wat er bij jou past. Wat ik vooral belangrijk vindt is dat er ruimte is, een veilige ruimte om te kijken, voelen en bespreken wat er bij jou speelt. Ik ben er van overtuigd dat veel oplossingen voor onze problemen in onszelf zitten, en dat wij door onze opvoeding of door onze omgeving soms afgeleerd hebben wie wij zijn en hoe wij het beste met dingen om kunnen gaan. Samen kunnen we gaan ontdekken wie jij bent, wat je nog verder nodig hebt, en hoe jij tot bloei kunt komen. Wetende dat die bloei er voor iedereen anders uitziet.

Als je vastloopt in hardnekkige (gedachte)patronen, niet meer goed weet wat je wil, behoefte hebt aan een ander perspectief, anders in het leven wil staan, of meer uit het leven wil halen dan ben je van harte welkom voor een of meerdere gesprekken.  


Combinatiepakket

Kleuranalyse, een creatieve workshop en vijf coachingsgesprekken.

Kosten coachgesprek: 65 euro per uur

Met Marit is vrij van BTW

Ervaringen

Toffe gesprekken waarin ik werd bevestigd en erkend in dingen die ik als lastig ervoer. Ook goed omdat de gesprekken mij hielpen in het proces van ruimte nemen voor mezelf. Ik kreeg meer grip op het leven in plaats van dat het leven mij overweldigde.
Margreet
Met Marit naar mezelf gekeken, en ontdekt dat ik niet bang hoef te zijn voor afwijzing, en dat ik sterker ben dan ik me voordien realiseerde.
Katrien